Uitnodiging 4e BC Asterix Recreantentoernooi

logo AsterixBeste badmintonvrienden,

Op zaterdag 15 november 2014 is het weer zover. Speciaal voor alle recreanten en competitiespelers t/m 3e klasse NBB Regio Zuidwest in Rotterdam en wijde omgeving organiseren we weer een hele dag badmintondubbels.

Gezelligheid en sportiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. Meedoen en plezier in het spel is minstens zo belangrijk als gaan voor de winst.

In de ochtend speel je de heren- of damesdubbel. In de middag spelen we gemengd dubbel. Je kunt je inschrijven voor één onderdeel of voor de hele dag in één van de vier categorieën, van beginnende recreant tot zeer sterke recreant met veel wedstrijdervaring (of spelers in vergelijkbare klasse NBB).

We beginnen om 09.00 uur ‘s-ochtends en om 18.00 uur zijn we klaar met de prijsuitreiking en kan iedereen weer naar huis.

Voor een goede indruk of nagenieten voor de vorige deelnemers kun je de foto’s van het 3e open Asterix Recreantentoernooi nog bekijken via onderstaande link:

Fotoalbum 3e open Asterix Recreantentoernooi

Ook kun je nog terugkijken wie er heeft meegespeeld en wat de uitslagen van de wedstrijden waren via de volgende link van toernooi.nl:

Uitslagen 3e open Asterix Recreantentoernooi

Wij willen u graag verzoeken om bijgaande flyer en inschrijfformulier te verspreiden onder uw leden.

Met een sportieve groet,
De Asterix recreantentoernooicommissie

Iris, Maria, Marieke, Michel, René, Roy, Tamara en Vanja

2014 4e BC Asterix Recreanten Toernooi Flyer
2014 Inschrijfformulier Asterix

Geef een reactie