Rabobank Clubkas Campagne 2015

RabobankRabobank Het Haringvliet gaat dit jaar de Clubkas Campagne inzetten als dé manier voor verenigingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Badmintonvereniging PUBA doet ook mee. Help jij ons mee aan een mooie opbrengst? Rabobank Het Haringvliet reikt in totaal € 50.000 uit aan verenigingen in onder meer de Hoeksche Waard.

De Rabobank stuurt al haar leden deze week een brief, waarin zij vraagt in september drie stemmen uit te brengen, waarvan maximaal 2 stemmen op één en dezelfde vereniging of stichting.

Klant bij en ook lid van Rabobank Het Haringvliet? Stem dan vóór 30 september op Badmintonvereniging PUBA. Als lid krijg je rond 1 september een stemcode toegestuurd van de Rabobank. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/hhv.

Hoe meer stemmen Badmintonvereniging PUBA krijgt, hoe meer geld we ontvangen. Iedere stem is dus geld waard! Vraag ook familie/vrienden/buren en bekenden om hun stem uit te brengen op Badmintonvereniging PUBA.

Wil je meer weten over de Clubkas Campagne of over het lidmaatschap van Rabobank Het Haringvliet? Kijk dan op www.rabobank.nl/hhv.
Mogen wij op jouw stem rekenen?

Hartelijke groeten,
Bianca den Ouden
Secretaris Badmintonvereniging PUBA

Geef een reactie