Puba nieuwjaarsborrel 2014

De nieuwjaarsborrel van afgelopen donderdag 2 januari werd niet alleen gebruikt om bier te drinken maar ook om diverse (oud) leden even in het zonnetje te zetten.

Zo waren daar:

20140102_213456Jaap Bal, alweer ongeveer plusminus zo’n beetje 12,5 jaar actief als bestuurslid. Een van de weinige mensen die de kredietcrisis uitlacht en gewoon zorgt dat de Puba bankrekening gevuld blijft. Wij hopen dat Jaap nog 12,5 jaar doorgaat met wat hij buiten de financiën om ook nog allemaal doet voor de vereniging.
Jaap, bedankt!

 

2014-01-02 21.41.51Cas van Duffelen, benoemd tot erelid van de vereniging. Waarom? Gewoon, omdat het kan. En omdat Cas bijna 37 jaar lid is geweest en in die tijd minstens 2 miljoen keer de netten heeft opgezet zodat hij geen Goede Tijden hoefde te kijken thuis. Gelukkig komt Cas nog vaak langs op de speelavonden om zijn mooie verhalen te vertellen. Kortom… erelid! en terecht!

 

20140102_213614En dan de laatste officiële ‘u wordt bedankt’ van de avond.
Tamara Quist, ze heeft jaren training gegeven aan de jeugdleden samen met Arvid Op den Kelder.
Gelukkig gebruikt ze haar enthousiasme nog om een deel van de toernooiorganisatie in te vullen.
Ook voor haar een aardigheidje als dank voor de jarenlange inzet.
Uiteraard uitgereikt door ‘Meneer de Voorzitter’

 

Ook Bart Alebregtse had een vloeibare traktatie gekregen voor zijn werk als wedstrijdsecretaris de afgelopen jaren. Bart heeft het stokje dit seizoen overgedragen aan Jasper Nagtzaam en we hadden hem graag willen bedanken.

Maar ja, als je er niet bent krijg je ook niks… 🙂

Dan willen we ook nog graag een eervolle vermelding plaatsen voor Ron Op den Kelder.
De jaloerse blikken van Ron richting het ere-lidmaatschap van Cas bleven niet onopgemerkt.
Ron, die net als Cas vanwege zijn gezondheid niet meer op de baan te vinden is, is ook een van de steunpilaren van de vereniging. Alle functies heeft hij bekleedt, van Pub redacteur tot voorzitter. Het meest bekend is hij natuurlijk van zijn jeugdtraining, waar ik hem 20 jaar geleden al ‘Opa’ noemde.
Uit persoonlijke titel kan ik zeggen dat Ron mijn jaren bij Puba minstens 2 keer zo leuk heeft gemaakt. En ik denk dat ik niet de enige ben die daar zo over denkt.

Maaarr…. aangezien Ron nog steeds lid is van Puba kan hij geen erelid worden. Dus dat is iets voor later…

Gelukkig 2014 !!

 

Geef een reactie