Nieuw seizoen gaat beginnen

Puba-transparantEr is weer een nieuw seizoen in aantocht. Nu de vakantie toch echt bijna afgelopen is en het weer is om binnen in een droge sporthal te zitten, mogen we weer gaan badmintonnen! Ik hoop dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad en weer fris en fruitig aan het nieuwe seizoen kan beginnen. Een vakantie met leuke herinneringen; zoals de geboorte van de dochters van Arvid en Esther, maar ook minder leuke; zoals het overlijden van ons erelid en trouwe supporter Cas. We zullen hem zeker niet vergeten.

De eerste speelavond is volgende week donderdag 4 september om 20.30 uur. Als je nog buren/kennissen hebt die het leuk vinden om kennis te maken met badminton kunnen zij mee spelen op 18 september om 20.30 uur. Meer informatie volgt nog.

Daarnaast is er nog de altijd gezellig BBQ op 6 september 2014. Als je toch wilt komen, meldt je dan snel aan bij Janneke Vink. De ‘oudere’ jeugd is natuurlijk ook van harte welkom!

Als laatste wil ik jullie nog attenderen op de ALV die gepland staat op 25 september 2014. Ik verwacht dat een hoop leden hierbij aanwezig zullen zijn en zo wellicht hun steentje kunnen bijdragen aan de toekomst van de vereniging.

Dan rest mij nog jullie een heel sportief en blessurevrij seizoen toe te wensen! Het zou leuk zijn als we aan het einde van komend seizoen alle teams kunnen huldigen mbt hun kampioenschap in de competitie.

Liefs, Marieke
Secretaris Badmintonvereniging Puba

Geef een reactie