Hulp begeleiding jeugd

FB PubaBeste leden,

Komende vrijdag zal Maarten zijn laatste training verzorgen bij de jeugd van Puba. Om verschillende redenen heeft het bestuur in wederzijdse overeenstemming met Maarten besloten de trainingsovereenkomst te beëindigen. Aangezien een nieuwe en goede trainer niet zo snel gevonden is, zullen de komende trainingen opgevangen moeten worden door de jeugdbegeleiders van Puba. Tevens willen wij als bestuur de tijd nemen om een goede trainer voor de jeugd te vinden. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de mensen die op vrijdagavond bij de jeugd willen helpen. Om de druk op de jeugdbegeleiders niet te hoog op te laten lopen wil ik vragen of er mensen zijn die af en toe op een vrijdagavond zouden willen komen helpen bij de trainingen van de jeugd.

De trainingen zullen gegeven worden door een aantal jeugdbegeleiders, maar ondersteuning is daar hard bij nodig. Deze ondersteuning bestaat uit het helpen en aanwijzingen geven bij de oefeningen die de kinderen op de banen uit moeten voeren. Het is tevens mogelijk om een gedeelte van de avond te komen helpen. Dit houdt in dat je dan of de jongere kinderen zal begeleiden ( groep 1 en 2, starten met badminton) of de oudere kinderen (groepen 3 en 4, op- en uitbouwen van de vaardigheden van badminton). Met alle mogelijke hulp zijn de jeugdbegeleiders erg blij, aangezien extra hulp de trainingen een stuk lichter maakt.

Door het vertrek van Maarten zijn we als vereniging financieel ook weer wat beter op orde, maar daar staat wel tegenover dat de trainingen van de jeugd binnen de vereniging opgevangen dienen te worden. En zoals altijd maken vele handen het werk een stuk lichter! Ik hoop dan ook dat ik op wat extra hulp bij de jeugd kan rekenen. Mocht je een keertje kunnen komen helpen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,
Resca van Dijk

Geef een reactie