Corona maatregelen m.b.t. Badminton

Beste leden, zoals jullie waarschijnlijk wel hadden verwacht moeten ook wij bij Puba de maatregelen van de overheid en van Bres opvolgen. Dit betekent dat je je op de speelavonden alleen in de sporthal mag begeven met een geldige QR-code + identiteitsbewijs. Vanuit het bestuur zullen wij bij de ingang hier dan ook op controleren. Wij gaan er vanuit dat jullie dit begrijpen en hier gehoor aan zullen geven zodat we met plezier onze sport kunnen blijven beoefenen.

Groetjes, Resca & Kim & Marieke

Update 16-11-2021
Gezien de nieuwe maatregelen zal de kantine de komende tijd gesloten zijn.

Update 26-11-2021
Naar aanleiding van de persconferentie willen wij laten weten dat er de komende weken geen badminton is. Ook de HWC heeft de competitie tijdelijk stopgezet. Wij zullen het laten weten wanneer er weer veranderingen zijn.

Update 17-1-2022
Vanaf donderdag 20 januari kan er weer gespeeld worden in de sporthal. Helaas mag alleen de kantine nog niet open en moeten we blijven werken met QR-controle bij de deur.

Update 25-1-2022
Vanaf donderdag 27 januari kan er naast het spelen zelf ook weer een drankje worden genuttigd tot uiterlijk 22:00 uur. We moeten blijven werken met QR-controle bij de deur.

Geef een reactie