7e BCM open toernooi

Beste sportvrienden,

De zomervakantie zit er weer op. Het badmintonnen is weer gestart. Zo ook in Maasland bij de plaatselijke BC.

“ Sa v e Th e D a te “

Dit was de kreet op onze 6e editie en we zijn heel blij met deze aankondiging. Want BC Maasland is begonnen met het voorbereiden van het 7e open toernooi en nodigen jouw vereniging van harte uit. Het is een recreatief toernooi, waar alle niveaus van harte welkom zijn. Uiteraard proberen we met de indeling rekening te houden met de diversiteit van niveaus.

In de ochtend starten we met de dames dubbel en de heren dubbel. Het middagprogramma wordt gevuld met de mix dubbel. Tijdens het toernooi houden we een leuke loterij. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de vereniging. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen. Na afloop van het toernooi vindt de trekking plaats met aansluitend de prijsuitreiking. Dit alles onder het genot van een lekker drankje. Overdag is er EHBO aanwezig. We hopen uiteraard hier geen gebruik van te hoeven maken.

Bijgesloten vind je een inschrijf formulier en flyer. Je kan je opgeven via dit formulier. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 14 oktober en duurt van 9:00 uur toto 16:00 uur.

Wil je dit kenbaar maken aan jullie leden? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bedankt alvast en wij kijken er weer enorm naar uit.

Sportieve groeten namens BC Maasland

Edwin Allewijn
Contact: toernooi@bcmaasland.nl

BCM Inschrijformulier

BC Maasland Flyer

Geef een reactie