Voorzitter gezocht!

Beste leden,

Heb je wat extra tijd over in de week? Vraagt je vrouw/man/vriend(-in) weleens of je niet iets anders kunt gaan doen dan vervelende opmerkingen maken tijdens het tv-kijken?

Dan is dit je kans: het voorzitterschap van PUBA staat open.

Wat houdt dat voorzitterschap nu precies in? Het leiden van zes hele gezellige bestuursvergaderingen in een jaar. Tijdens deze vergaderingen is het de bedoeling je mening te verkondigen over de meer belangrijke aspecten van het clubwezen. Daarnaast is aanwezigheid bij de diverse toernooien een pre, maar geen must (alles kan in overleg met het bestuur en de toernooicommissie). Daarnaast zijn er enkele externe vergaderingen in het jaar waar aanwezigheid een pre is.
Denk hierbij aan gebruikers overleggen en vergaderingen over de toekomst van de sporthal (99% van dit werk is de afgelopen jaren al gedaan).Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, is aanwezigheid op de donderdagen belangrijk. Als voorzitter ben je een luisterend oor binnen de vereniging. Het oplossen van problemen en beantwoorden van vragen is dan ook je grootste taak. Mocht je na deze omschrijving denken: dat is echt wat voor mij, neem dan contact met mij op.
Mocht je nu denken: dat is echt iets voor mijn levenspartner, schroom dan vooral niet om hem/haar naar voren te schuiven.

Groetjes,
Niels

Geef een reactie