Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in om je lidmaatschap bij Puba aan te melden. Let op: Indien je nog geen 18 bent graag het tel. nr. en e-mailadres van ouder of verzorger opgeven.
(volledige) Naam
Adres
Postcode
Plaats
Tel. Nr.
Mob. Nr.
Geboortedatum
Geslacht
Al eerder gespeeld
Bijzonderheden
Gaat u akkoord met gebruik van bovenstaande persoonsgegevens t.b.v. clubgerelateerde zaken. (Incl. foto's op de website en ons clubblad) Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.
Onze secretaris neemt via email contact met u op om uw inschrijving te bevestigen. Betreft de inschrijving een jeugdlid dan ontvangt u in deze email ook de tijd en groep waar uw kind wordt verwacht. Indien er voor deze groep een wachtlijst is verneemt u dat ook via email. Stimuleringsregeling: Via de regeling kunnen kinderen onder de 18 jaar uit gemeente Binnenmaas die nog geen lid zijn van een Binnenmaasse vereniging eenmalig maximaal € 50,- contributie retour ontvangen. Onlangs heeft de gemeenteraad besloten om de regeling voort te zetten tot en met 2021. Het doel van de tegemoetkoming is jeugd stimuleren om zich aan te sluiten bij een vereniging of club. Check via deze link de voorwaarden